Springfield lanceert Calanusolie in Europa

De goedkeuring om Calanus® Oil toe te passen als nieuw voedingsmiddel heeft geleid tot een enorme belangstelling van Europese fabrikanten van voedingssupplementen. Onze leverancier Springfield was de eerste producent van voedingssupplementen in de Europese Unie die het grote potentieel van Calanus® olie zag, wat resulteerde in het nieuwe product Noursea Calanusolie.

Unieke omega-3-vetzuren voor de gezondheid van de mens

De zaakvoerder van Springfield kondigt aan: “Toen we Calanus® olie ontdekten, was het ons vrij snel duidelijk wat de effecten en het potentieel van dit bijzondere vetzuurproduct konden betekenen voor de gezondheid van de mens. We hebben de samenwerking met Calanus in het Noorse Tromsø in zeer korte tijd afgerond. We hebben het gevoel dat we dit unieke omega-3 product bekendheid kunnen geven. Ons NourSea Calanus® olie product kan hopelijk bijdragen aan de gezondheid van veel mensen.”

Noursea, Springfields nieuwe paradepaardje op de Europese voedingssupplementenmarkt

Op 15 mei 2018 lanceerde Springfield Calanus® olie in Nederland, België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland onder de merknaam NourSea, verwijzend naar de slogan “NourSea NourSea by the Sea”.
De innovatieve mentaliteit van Springfield, gecombineerd met hun ernstige en betrouwbare benadering van gezondheidsbevorderende producten, maakt hen tot een ideale partner om de Noorse Calanus® olie in zijn juiste context toe te passen en te promoten.

De ecologische betrouwbaarheid van Springfields’ Noursea Calanus olie

De Calanus finmarchicus is een klein schaaldiertje dat deel uitmaakt van de zoöplankton in de nog ongerepte Arctische wateren. Dit kleine eenoogkreeftje heeft een levensduur van een jaar en maakt deel uit van de meest talrijke diersoort op aarde. Het vertegenwoordigt de grootste oogstbare biomassa op het noordelijke halfrond. De vangst van de calanus wordt beheerd vanuit Tromsø, de grootste Noorse haven voor zeevruchten en de “Gateway to the Arctic”, waar een stevige gemeenschapscultuur heerst die zich baseert op het ecologisch oogsten van zeevruchten en voortdurend onderzoek naar een duurzaam beheer en gebruik van mariene bronstoffen.

Wil je dit product bestellen?