De goedkeuring om Calanus® Oil toe te passen als nieuw voedingsmiddel heeft geleid tot een enorme belangstelling van Europese fabrikanten van voedingssupplementen. Onze leverancier Springfield was de eerste producent van voedingssupplementen in de Europese Unie die het grote potentieel van Calanus® olie zag, wat resulteerde in het nieuwe product Noursea Calanusolie. Een uneke verzurencombinatie met een bijzondere bijdrage voor de gezondheid.

Lees meer

Aan alle klanten die nog gebruik maakten van onze oude website, welkom op onze nieuwe website.
Omdat wij niet aan al je persoonlijke gegevens kunnen, zul je bij een nieuwe bestelling nog eens je gegevens moeten invoeren. Deze website is echter gebruiksvriendelijker, het aanbod is uitgebreider en je kunt meteen betalen met je creditkaart via het PayPal platform, ook al heb je zelf geen PayPal account. We wensen je een fijne webervaring in onze vernieuwde Holico voedingssupplementen webshop.

Lees meer

Net zoals bij de mens en de dieren moeten ook bij de planten mannelijke en vrouwelijke geslachtscellen met elkaar versmelten om tot een bevruchting te komen. De pollen of het stuifmeel zijn microscopisch kleine partikels of sporen die de mannelijke geslachtscellen van een plant bevatten. Het overbrengen van dat stuifmeel gebeurt door insecten, vogels, vleermuizen, water of wind. Vooral bij winderig weer worden de pollen kilometers ver verspreid en dat veroorzaakt bij sommige mensen pollenallergie of hooikoorts.

Lees meer

GLA Borage Oil van Nutrisan is een bernagie-supplement dat net zoals de teunisbloemolie rijk is gammalinoleenzuur, afgekort GLA, aangevuld met zink en biotine. Zink en biotine dragen bij tot het behoud van de elasticiteit en de normale structuur van de huid.

Deze TIJDELIJKE ACTIE loopt zolang de voorraad strekt!
2 kopen + 1 verpakking GRATIS!

Opgelet: de verpakkingen vervallen op 31/03/2017.

Lees meer

Onderzoek heeft aangetoond dat een voedingssupplement bestaande uit een combinatie van citrusflavonen en vitamine E uit palmolie het cholesterolniveau tot wel 27% kan doen verlagen. In vergelijking met andere natuurlijke middelen geeft deze combinatie het beste resultaat om de totaal cholesterol, de LDL cholesterol en de triglyceriden te verlagen.

Lees meer

Heel wat mensen geven aan dat ze dagelijks toch wel 7 tot 8 uren slaap nodig hebben.  Ongeveer 33% klaagt over een slechte slaap, 10% heeft zelfs last van chronische slapeloosheid en gebruikt slaapmiddelen onder de vorm van medicijnen. Er zijn echter steeds meer bewijzen dat deze slechts enkele weken werken en de kans op verslaving is erg groot. Bepaalde plantenextracten kunnen een uitstekend alternatief bieden voor slaapproblemen.

Lees meer

Met het vallen van de bladeren steken ook de winterongemakken de kop boven. Als gevolg van vermoeidheid en stress staat onze weerstand onder druk en krijgen we last van een snotneus, een kriebelkeel, niezen, hoesten, enz. Tijd om in actie te komen en de natuur een handje te laten toesteken om je weerstand te versterken en ondersteuning te bieden tegen die vervelende winterkwalen

Lees meer

In april 2015 lanceert onze leverancier Nutrisan bijzondere voordeelverpakkingen waarin 15 tot 30 extra softgels gratis aangeboden worden. Ben je ook iemand die nood heeft aan een langdurig gebruik van bepaalde supplementen, dan zijn onderstaande voordeelverpakkingen wellicht meer dan welkom.

Lees meer

Selenium is een belangrijk sporenelement, waarvan mensen vaak tekorten vertonen. Selenium draagt bij tot een normale functie van het immuunsysteem, de schildklier, de vorming van sperma, het behoud van gezond haar en gezonde nagels en beschermt onze cellen tegen beschadiging door oxidatieve stress.

Deze TIJDELIJKE ACTIE loopt tot 31 augustus 2015!
2 kopen + 1 verpakking GRATIS!

Lees meer

Ga je op reis naar een warm land?
Dan is het altijd handig om je hele gezin te wapenen tegen diarree met kwalitatieve probiotica.
Probiotic Caps Acidophilus, Probiotic Caps Forte en Probiotic Caps Yeast Balance van Nutrisan

Deze TIJDELIJKE ZOMERACTIE loopt tot 31 augustus 2015!
2 kopen + 1 verpakking GRATIS!

 

Lees meer

Nutrisan heeft de samenstelling van het vitamine C product NutriVit C geoptimaliseerd. Bij de oorspronkelijke formule is een superieur en gepatenteerd vitamine C extract PureWay C® toegevoegd, waardoor de totale hoeveelheid aan natuurlijke vitamine C verhoogd is tot de maximaal dagelijkse hoeveelheid, namelijk 180 mg wat overeenkomt met 300% ADH per vegetarische capsule.

Lees meer

Het product ActiFruit van Nutrisan wordt voortaan vervangen door het nog krachtigere supplement ActiCran ter ondersteuning van de urinewegen. Het unieke aan ActiCran is dat het  veenbessenconcentraat Pacran® de inhoudstoffen van alle onderdelen van de veenbes bevat: de schil, het sap, de zaden als het vruchtvlees.

Lees meer

Sinds begin 2013 raadt de Belgische vereniging Kind en Gezin aan om dagelijks 400IU of 10 µg vitamine D3 toe te dienen vanaf de geboorte tot en met de leeftijd van 6 jaar. “Dat gebeurt best het hele jaar door”, aldus woordvoerder Dubois van Kind & Gezin. NutriVit D3 Liquid van Nutrisan bevat vitamine D3 in druppelvorm en bevindt zich op de lijst van Kind en Gezin met aanbevolen Vitamine D3 supplementen, die toegediend mogen worden aan jonge kinderen.
WINTER PROMOTIE 2014 voor het hele gezin:
6 kopen en 3 gratis

Lees meer

Unieke promotie op het hoog kwalitatieve zwavelrijke supplement SAM Protect van Nutrisan.
Dit supplement bevat 80% S,S-SAMe en is hiermee de hoogst mogelijke actieve vorm, beschikbaar op de markt.

TIJDELIJKE PROMOTIE zolang de voorraad strekt, ongeveer tot eind 2014
2 kopen + 1 GRATIS

Lees meer

Groene thee wordt al jaren aangeprezen voor zijn heilzame werking. Een goede reden om dagelijks een kopje heerlijke groene thee te drinken, maar … wat als je geen groene thee lust?

Voor al wie niet graag groene thee drinkt, maar toch wil genieten van de positieve eigenschappen van deze heilzame plant, heeft Nutrisan vanaf nu ook groene thee in capsules gebracht onder de productnaam Ultra Green Tea. 1 capsule bevat alle actieve bestanddelen van ongeveer 5 koppen groene thee, terwijl het zeer arm is aan cafeïne. Verkrijgbaar in een verpakking van 90 en 180 tabletten.

Lees meer

Het knoflookextract Garlitrin 4000 van Nutrisan wordt vanaf nu aangeboden in een geoptimaliseerde formule. Dit was meteen ook een goede reden voor Nutrisan om het product om te dopen tot de nieuwe benaming Garlitin.

Lees meer

PermeaVit werd door de experten gekozen als meest innovatieve voedingssupplement voor 2014. Dit is voor de vierde keer op rij dat Nutrisan deze prijs mag verzilveren, wat erop wijst dat Holico met Nutrisan een goede keuze heeft gemaakt als leverancier van producten voor onze online klanten.

Lees meer

Met de lente voor de deur durven we wel eens moe zijn, we spreken dan van lentemoeheid. Dat komt vaak omdat ons lichaam tijdens de winter meer afvalstoffen opgestapeld hebben. Daarom stellen we een gezonde reinigingskuur voor. Enkele natuurlijke voedingssupplementen op basis van planten geven je hierbij een duwtje in de rug.

Lees meer